Dra i snöret!

07.06.2021

När du hoppar fallskärm så är du död fram tills du drar i snöret. Det är mycket som är på väg att dö i våra liv och de företag vi driver. Men bara fram tills vi gör något. Beslut är ett av mina favoritord. Det är magisk! Ett litet beslut kan leda till en helt ny affär, innovation, relation eller avslut av något destruktivt.

Det finns alltid ett före och ett efter ett beslut. Jag hoppade fallskärm för 4 år sedan. Ett tandemhopp. Wow... Första beslutet var att gå på planet. Andra beslutet var att hoppa ut ur planet (från 3000 meters höjd om jag inte minns fel). Sedan var tärningen kastad. Rörelsen var predestinerad och mot döden, neråt i 210 km/h. Om någon minut skulle vi vara döda om inte..... ett nytt beslut togs. Dra i snöret!! Det otroliga ljudet från vinden upphörde direkt och vi seglade kontrollerat, fridfullt mot önskad landningsplats.

Behöver du dra i snöret? Ta ett beslut! Allt kan förändras i ett nu eller långsamt. Men förändring kommer med beslut. Älskar beslut. Jag har bestämt mig för att hjälpa andra människor att ta beslut som kan förändra deras liv. Jag lever för det. Älskar det! Och.... vem vet, någon dag kommer jag skriva en bok som kanske handlar om "snören" du kan dra i ditt liv?!