Eftersmaken avgör!

31.05.2021

Visst har du mött människor som lämnar en väldigt god eftersmak? Möten som lämnar en känsla av att man vill träffas igen och att samspelet kommer skapa något nytt och spännande. Likaväl kan man nästan ligga sömnlös på natten efter ett möte man har haft och undra..... hur skall jag dra mig ur detta? Smaken efter är orolig och olustig.

Eftersmaken avgör!
Jag tänker att det är en väldigt bra kompass i livet som på något sätt finns nedlagt i oss. Att smaka och se om det smakade gott eller ej kan bespara oss relationer som är skadliga men också avtal och samarbeten som låser in oss i en kompromiss som vi sent kommer att ångra.

Jag har mött personer genom åren som i flera år haft en dålig eftersmak av något samarbete och hoppats på att det ska bli bättre. Hoppet kommer svika de eftersom kompassen säger gång på gång.... BYT RIKTNING.
Vissa kallar det magkänsla, intuition, rutin och någon annan tror att det är en högre makt som finns med i spelet. Hur som..... SMAKA OCH SE OM DET VAR GOTT! Våga kanske lyssna på den kompassen och bedöm om resultatet blir en annan :)