"Gjort är bättre än perfekt"

17.03.2021

Håller du inte med? Visst är det härligt med den perfekta stunden, den perfekta situationen, det perfekta sällskapet för att inte tala om den perfekta känslan?
"Om det hade känts bättre hade jag gjort det" men har man jobbat med sälj eller är förälder så vet man att känslan är aldrig en bra motor för att få saker gjorda och i slutändan skörda resultat :)

Görandet är än väldigt bra motor.... oavsett känslan! Min enkla filosofi är att görandet blir av när de föregås av BESLUT. Jag hatar t.ex att jobba med CRM system. Jag tror att de är nödvändiga, viktiga och skapar väldigt bra förutsättningar för ett bra kund och säljarbete. Men om jag skulle vänta in den perfekta känslan för att sätta mig ner och skriva in allt i CRM-systemet så skulle det inte bli mycket gjort :) Nej.... BESLUT är bättre än PERFEKT. Därför att BESLUT är motorn för att saker ska bli gjorda.

Har du svårt med att få saker gjorda? Då kanske du har tagit för få beslut :) Jag älskar beslut! Små, stora, krångliga, enstaka och i klump. De har drivit mig framåt i livet. Ibland har jag tagit felaktiga beslut.... Väldigt felaktiga! Men det bästa med det är att man kan ta nya sådana :)

Vill du ha hjälp? Be om det! Det är ett bra beslut!