Vi trivs med våra laster!

08.04.2021

Det blev svaret från ett Åkeriföretag jag träffade idag. Frågan jag hade ställt var om det fanns något som var typiskt för deras team och företag? "Vi har en fras vi kör med i vår marknadsföring och i gänget och det är att - Vi trivs med våra laster!" HUMOR :)

Det är ju en konst att trivas med sitt bagage :) Människor som har kommit så långt att de packat om i lasten och bearbetat sin historia är människor som har lätt att möta andra människor precis där de är i livet. Det borde nästan vara ett skallkrav på alla chefs och ledarposter att man fatiskt jobbat med sitt bagage och det som skaver i livet. 

En man som jag verkligen ser upp till har myntat uttrycket "Lita aldrig på en ledare som inte haltar".

När fasaderna faller och vi står kvar där med våra laster, bagage och lyten så inser vi alla att det är våra svagheter som förenar oss. Att trivas med lasterna är kanske mycket begärt men om vi åtminstone vågar börja dela något från vår historia så föder det en samhörighet som inga teamövningar eller originella incheckningar i världen kan ersätta. Så våga "halta" du som är ledare eller chef och med tiden kommer du kanske se att ditt team "trivs med sina laster" :)