Vissla i motvind?

23.05.2023

Visslar du på väg till jobbet eller på väg hem? Förhoppningsvis båda. Det är tyvärr få förunnat att känna glädja i alla områden i livet. Är det ens möjligt?

Många talar om den "magiska" balansen. Jag vet inte om jag riktigt tror på den? Självklart beror det på vad man menar med det. Men jag gillar inte lite av varje, lagom av allt. Neutralt eller värderingsfritt. Ska jag vissla på väg till både jobb och hem så ligger förmodligen inte tyngdpunkten på varken jobbet eller hemmet. Inte heller på balansen. Den ligger på mig. Att ha en bra relation med mig själv. Att veta syftet med mitt liv och vad jag står för. Att välja riktning… en värderad riktning. Då kanske inte alltid balansen tar en i hand. Men passionen gör det!

Varför skriver jag så här idag? Jag har pratat med för många människor den senaste tiden som mår dåligt. Den gemensamma nämnaren: de har för länge levt ett liv som inte bygger på vad de själva vill och tror på. För mycket JAG MÅSTE och alldeles för lite eller inget alls JAG VILL!
Svik inte dig själv! Plocka fram dina värderingar, din tro, dina drömmar.
Välj det du älskar ❤️och älska ditt val! 🐳 Håll fast vi det oavsett om det är motvind eller medvind och håll hårt i tacksamhetens käpp. Kanske upptäcker du då att det går att vissla i motvind!